Skip to the content

Ett besök på Brf Götaporten i Göteborg

Projektnamn: Brf Götaporten

Stad: Göteborg

Antal lägenheter: 96 st 

Inflyttningsdatum: Våren 2019

Nyligen trotsade Eltecnos vetgiriga säljare de bistra vintervindarna i Göteborg och gav sig ut på ett byggplastbesök i på Högsbohöjd. Antonio Berntsson och Mats Löfdahl från Eltecno besökte Eitechs ledande montör Yacob Robert för att följa upp hur vår senaste produkt – Power & Network Cabinet – upplevs av montörerna.

För Eitech Electro har det visat sig vara viktigt att arbeta med lättarbetade centraler och då var Power & Network Cabinet ett naturligt val och det mest intressanta alternativet. Yacob säger att produkten är smidig att arbeta med, då utrymmet är väl tilltaget och tillgängligheten i den är generös, det förkortar installationstiden för oss. Att korta ner tiderna för oss är mycket intressant för oss, fortsätter Yacob.

Den i särklass största fördelen med Power & Network Cabinet är de två integrerade kabelkanalerna som är standard och alltid på plats, samt att det finns strapsbara gavlar, tillsammans gör detta produkten till en professionell och mycket prisvärd central, avslutar Yacob.

Intressant att få se hur våra produkter fungerar ute på bygget och fantastiskt inspirerande att få så mycket positiv återkoppling, säger Antonio. Vi hoppas givetvis att såväl projektledare som montörer och övriga medarbetare på Eitech, skall vara så nöjda med våra produkter, den fortlöpande dialogen och vår service att vi får fortsatt förtroende.

Samtalet avlutades med att Mats och Antonio överlämnade en burk med goda pepparkakor som tack för hjälpen. Vi på Eltecno tar tillfället i akt och önskar våra trogna kunder en riktigt God Jul.

Ligger du och dina kollegor också i framkant, välkommen till Eltecno!