Skip to the content

Ett besök på Kv Integrationen i Linköping

Stad: Linköping

Antal lägenheter: 74 st 

Inflyttningsdatum: 2019

Projektnamn: Kv Integrationen

För vår säljare Peter Freed har det alltid varit viktigt att besöka våra kunder under byggnation och installation för att säkerställa att allt går som förväntat. Köper man hög kvalité skall man förvänta sig att våra produkter fungerar i linje med vårt kundlöfte, säger Peter.

Till detta projektet har vi fått förtroendet att leverera serviser, fastighetscentraler, mätarblock och vår nya kombicentral Power & Network Cabinet, fortsätter Peter.

 

I veckan träffade jag den ledande montören Shawt, George och projektledare Kim Jacobsson på PLW för att uppdatera mig. Det finns alltid saker som kan förbättras, om än bara små detaljer, och då uppskattar mina kunder ett byggplatsbesök.

Givetvis var jag speciellt nyfiken på hur montörerna upplever Power & Network Cabinet och jag fick mycket värdefull feed back som visar att vi verkligen är på rätt väg.

Innan jag lämnade bygget fick jag ett tips om kommande projekt vilket är ett gott tecken på att man är nöjd med de produkter och den service man får ifrån teamet på Eltecno. Vi tackar PLW för förtroendet och ser fram emot nya uppdrag, avslutar Peter.

Ligger ni också i framkant? - Ring din säljare på Eltecno så kommer han över på en produktintroduktion – Välkommen till Eltecno!