Skip to the content

Besök vid Limhamns Sjöstad

 

Projektnamn: Limhamns Sjöstad

Stad: Malmö

Antal lägenheter: 143 st (samt 1 butik)

Inflyttningsdatum: 2020

Efter introduktionen av Power&Network Cabinet har det varit viktigt för oss på Eltecno att följa upp med våra kunder om hur de upplever vår produkt, inleder Pär Skoglund. Att utveckla nya produkter tar långt tid och är dyrbart därför är det viktigt för oss att ständigt ligga med örat mot rälsen för att fånga upp våra kunders erfarenheter. Vår utvecklingsavdelning med Håkan Nilsson i spetsen är lyhörd för förändringar som kan skapa påvisbara mervärden för våra kunder. En nödvändighet för att ligga i framkant.

Vi träffade Rickard Merseburg från Elpolerna, under en av höstens första stormar, ute på en byggarbetsplats i Limhamn. Rickard är inte bara en kund till Eltecno sedan många år, utan också en viktig källa till feedback på de produkter vi utvecklar. Rickard och hans anställda är de som är ute på byggarbetsplatserna varvid de sitter på ovärderlig kunskap från verklighetens vardag. 

"Vid installation av elcentraler ligger en stor del av kostnaden i installationstiden. Därför är det väldigt viktigt att produkten är designad för att just, spara tid. 
Efter det att vi började använda Power&Network Cabinet, har det visat sig att installationsarbetet underlättats och vi har sparat värdefull tid. Det var först när vi började arbeta med den, som vi till fullo förstod alla smarta finesser såsom dubbla kabelkanaler och strapsbara gavlar både upp och nere." avslutar Rickard med.