Skip to the content

Kv. Integrationen Hus 11, 10 & 9

Projektnamn: Kv. Integrationen Hus 11, 10 & 9

Stad: Linköping

Antal lägenheter: 74 st 

Inflyttningsdatum: Påbörjad, slutförs Q4 2019

I samarbete med PLW Elteknik i Linköping har Eltecno fått förtroendet att leverera såväl fastighetscentral som mätarblock och mätartavlor. Den senaste kombicentralen från Eltecno, Power & Network Cabinet har också ingått i detta projekt. En central som många installatörer visat stort intresse för.

Kv Integrationen består av följande produkter från Eltecno:

  • Kombicentral lägenheter, Power & Network Cabinet, 74 st
  • Servis & fastighetscentraler, NT-603 system, 9 st
  • Fastighetscentral, Nya Basix, 1 st

För oss säljare på Eltecno är det viktigt att vara ute på bygget för att träffa montörerna, säger Paul Johnsson, den senaste förstärkning inom säljkåren, på Eltecno. När vi träffade den ledeande montören, Shant Mikahel fick vi mycket intressant feed back. Projektet har fortlöpt utan några större problem, men det är givetvis viktigt att vi följer upp och säkerställer detta, fortsätter Paul.

Vi på Eltecno strävar hela tiden med att bli bättre - Då är det viktigt att vi lyssnar och har en dialog med våra kunder och deras ledande montörer, för att hela tiden ligga i framkant, avslutar Paul. De produkter och det hantverk vi levererar är vi stolta över och det vill vi även att våra kunder skall vara.

Ligger ni också i framkant där du arbetar – Ring din säljare på Eltecno så kommer han över på en produktintroduktion – Välkommen till Eltecno!