Skip to the content

Vi förstärker med en ny säljare på Eltecno

Vi förstärker med en ny säljare på Eltecno

Som ett led i vår strävan att öka närvaron hos våra kunder - och därmed öka vår service - har vi nu förstärkt vår organisation med ytterligare en säljare.

Paul, som kallas Palle, kommer närmast från en tjänst inom Polisen där han har haft rollen som utredare och förhörsledare. Han har tidigare också arbetat som utesäljare på Kontorsgruppen, rådgivande försäljning inom IT på Captive Finance samt innesäljare på Scribona.

Palle tillträdde tjänsten den 5 februari utgår från Vellinge. Ett par frågor till Palle för att lära känna honom bättre.

 

Vem är du?

Jag är gift sedan 12 år tillbaka, jag har två härliga tjejer som är 12 respektive 14 år tillsammans med min fru Alexandra. Vi bor i en villa i Bunkeflostrand. Mitt hjärta är så klart himmelsblått. Allt inom idrott är intressant och spännande jag utövar golf, utförsåkning, innebandy, paddel, cross fit etc.

 

Vad kommer du arbete med?

Jag kommer arbeta som säljare och ser fram emot att träffa Eltecnos kunder för att lära mig vilka krav de ställer och hur vi på Eltecno kan uppfyllda dessa krav.  Många pratar pris men jag tror att kvalitet såväl som bra service är viktigt för våra kunder. Vår del är att komma in tidigt i byggprocessen och då behöver vi vägleda till en bra helhetslösning. Det är där teknisk vägledning, kvalité och service kommer in i bilden.

 

Varför valde du Eltecno?

Jag valde Eltecno då det är ett företag med innovativa och intressanta produkter. Här ser jag mig kunna växa i min roll som säljare tillsammans med Eltecno och deras kunder. Det känns som alla på Eltecno ställer upp för varandra, delar med sig av sina kunskaper, hjälps åt och är omtänksamma om varandra. Jag räknar med att både få skratta och diskutera intressanta ämnen med mina kollegor. Jag ser också väldigt fram emot att få komma ut och möta våra kunder på deras hemmaplan.

 

Vill du komma i kontakt med mig redan nu, ring 040 619 96 32   

- Välkommen till Eltecno!