Skip to the content

Med hopp om en trevlig, avkopplande och solig sommar

Nu när vi närmar oss semestertider tar vi oss även tid för återblick. När vi ser tillbaka på det halvår som gått så är det med stor glädje som vi kan konstatera att vi, med råge, har nått våra mål. Den stora succén har varit vårt senaste tillskott inom el- och multimedia, nämligen Power & Network Cabinet. Det är riktigt roligt för våra produktutvecklare, som är hjärnorna bakom produkten, att så gott som dagligen få bekräftat att centralen är en succéprodukt.

Vi kommer fortsätta vidareutveckla produkten och du kan förvänta dig fler spännande, användbara innovativa lösningar under hösten - håll dig uppdaterad.


Tusen tack till alla kunder som gett Eltecno förtroende under våren, vi har stått som leverantör till många intressanta och utmanande projekt.

Tack även till alla er som besökte oss under Elfack 2019 i Göteborg. Intensiva dagar, med värdefulla kontakter, som bekräftar att vi är på rätt spår.

Stort tack till våra leverantörer och samarbetspartners, ni är en viktig del i de framgångar vi har bakom oss och de kommande.

Redan nu börjar vi blicka framåt på den återstående delen av året där, vårt uppdrag är att fortsätta stärka företag genom att erbjuda smarta och innovativa lösningar. Vi ligger i slutfasen för en ny strategisk produktlanseringen under Q3 som kommer följas av fler intressanta under Q4.

Tag tillfället i akt att använda sommaren till återhämtning och ta till vara på de där stunderna som ger dig ny energi. Efter semestern är vi tillbaka - Håll ögonen öppna och följ oss på våra digitala kanaler eller ännu bättre fortsätt din dialog med någon av våra säljare för att hålla dig uppdaterad – Välkommen till Eltecno!