Skip to the content

Det arbetas för högtryck vid Eltecnos fabrik i Vellinge!

Det arbetas för högtryck vid Eltecnos fabrik i Vellinge!

På avdelning 10 där vi producerar fastighetscentraler produceras det just i dagarna en central, som skall skeppas iväg kommande vecka, till en livsmedelsbutik strax norr om Halmstad. Konstruktion och projektledning har gått, helt enligt plan och projektet är nu överlämnat till våra skickliga montörer för produktion.


Som det ser ut nu så följer vi projektplanen till 100% och kunden kommer, som vanligt, få sina produkter i rätt tid. Vi arbetar kontinuerligt med att förfina och förbättra våra produkter med listiga tekniska lösningar. Det mervärdet uppskattas alltid av våra kunder och här gör vi stor skillnad på marknaden.


Just denna central har en effekt på 250A är förberedd för solscellsanläggning, och är utrustade med elektronisk effektbrytare från Eaton, överspänningsskydd från OBO Betterman, energimätare från Carlo Gavazzi, brytare från Electro InPower – ett par exempel på samarbetspartners till Eltecno som levererar komponenter i världsklass. I vårt dagliga arbete lever vi efter mottot – Innovationer från Vellinge, och det både märker och uppskattar våra kunder. 

Just nu går vi på högvarv, och mer än det.

Vi har för avsikt att anställa mer personal om det fortsätter i den här takten. Ännu kan vi inte se någon avmattning utan vi rustar för framtiden.

Söker du nya utmaningar och tycker att Eltecno är ett intressant företag?
Vi söker - alltid - efter medarbetare med förmågan att sätta kunden i fokus och med viljan att bidra med sin kompetens för att utveckla verksamheten. Välkommen till Eltecno.