Skip to the content

Vi söker offensiv Säljare!

Är du en mästare som passar in som offensiv säljare på Eltecno?

I varierande väder, regn, sol, regn och kontinuerlig blåst genomförde jag den första träningsmilen, under helgen, för i år. Har du redan brutit några nyårslöften kring träning och mat. Min chans var att inte avge några löften – men jag har ändå använd mitt gymkort regelbundet och gör det fortfarande, sliter mer än normalt på mina löparskor och en marginell viktminskning har noterats.

Man måste inte bli en av mästarnas mästare, det räcker gott och väl att tävla mot sig själv och bli sin egen mästare. När det gäller den personliga träningen, ser jag det så. Hoppas jag med detta kan entusiasmera någon i nätverket eller kanske någon av medarbetarna på Eltecno att öka den fysiska aktiviteten.

Tempot på Eltecno är, så klart, redan högt och vi söker fler mästare – Kolla in jobbet som offensiv säljare om du vill bli en del av oss mästare - Eltecno är som bekant redan mästare på att leverera rätt produkt, i rätt tid, till rätt pris – Välkommen till Eltecno. 

 

Sedan 1993 utvecklar, producerar och marknadsför Eltecno elcentraler som underlättar sparar tid. Med vår kunskap som bakgrund erbjuder vi ett brett sortiment med svensktillverkade produkter som är godkända och testade enligt gällande standard. Varje produkt bygger på gedigen kunskap och erfarenhet och vi står för hela processen, från idé till produktion och färdig produkt.