Skip to the content

Reportage - Projekt Rådjuret

Reportage - Projekt Rådjuret

BA Bygg Fastigheter förvaltar idag cirka 42 000 kvadratmeter fördelat på närmare 600 lägenheter och ett 50-tal lokaler i Eslöv med omnejd. BA Bygg är en sedan länge uppskattad och återkommande kund.

Vi på Eltecno blev i projektet Rådjuret utvalda som leverantör av tre olika typer av centraler – NKC, Fördelningscentral och samt de Byggcentraler de använder under projektets gång.

Vår breda produktportfölj gjorde att vi kunde förse BA Bygg med centraler specifikt optimerade för projektet Rådjuret, säger vår säljare Tobias P Brüggemann. Att vi dessutom kunde ge den kundservice som BA Bygg önskade gjorde att vi snabbt kom till beslut och produktion.

BA Bygg ställer höga krav på sina leverantörer och vi är stolta att erbjuda anpassade lösningar utan att göra avkall på teknisk prestanda, leveranstid eller kvalité.

Väl på plats fick vi se produkterna under installationsarbetet. Installatören Gabriel förklarade sin glädje över hur våra infällnadslådor förenklat hans arbetet. Något som självklart gör oss både stolta och glada!

Stort tack till Gabriel, Björn och det övriga teamet på BA Bygg.

Ligger ni också i framkant? - Ring din säljare på Eltecno så kommer han över på en produktintroduktion – Välkommen till Eltecno!