Skip to the content

Besök från Vellinge Kommun

Eltecno fick ett trevligt besök från Vellinge kommun!

Eltecnos grundare Håkan Nilsson & Magnus Fritiofsson träffades genom sina döttrar. Den gemensamma passionen för el och teknik fick dem att 1992 starta ett handelsbolag i en kall, gammal lada i Tygelsjö. Inom två år hade verksamheten växt ur lokalen och Eltecno flyttade in i Vellinge kommun. 1999 skedde ytterligare en flytt, denna gången till Vellinge Södra industri- område där vi än idag sitter i våra egna lokaler.

Idag fick vi ett efterlängtat besök av Vellinge kommuns Näringslivs- & turismchef Annica Carlstedt och Näringslivs- utvecklaren Christer Ekdahl. Som en av Vellinges största arbetsgivare ser vi fantastiska fördelar med ett nära samar- bete med kommunens företrädare. Eltecno är i expansion och har ett återkommande behov av att öka sin personal- styrka, något som diskuterades vid besöket. Eltecno vill med öppna armar välkomna talanger till bland annat vår montering och vi ser fram emot att våra samtal med kommunen kommer resultera i ett fantastiskt samarbete.

 

 

Vi tackar Annica och Christer för besöket och det lyhörda bemötande vi fick. Vi ser fram emot en spännande vår full av möjligheter där vi kommer fortsätta att erbjuda smarta och innovativa lösningar! Håll ögonen öppna och följ oss på våra digitala kanaler eller ännu bättre fortsätt din dialog med någon av våra säljare för att hålla dig uppdaterad – Välkommen till Eltecno!