Skip to the content

Ställverksmontör sökes

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Om tjänsten

Vi på Eltecno designar, konstruerar och tillverkar El-centraler och LSP-Ställverk. Du är en del av arbetsteamet inom ställverk och centraler med huvudinriktning på våra ställverk för lågspänning. Som montör hos oss kommer du arbeta självständigt såväl som i team beroende på typ av projekt. Arbetet leds av projektledare och arbetsledare.

Du erbjuds ett omväxlande arbete där inget projekt är det andra likt och där varje projekt innehåller nya utmaningar för dig och ditt team. Tillsammans jobbar ni med ert projekt från start och hela vägen in i mål.

Även om varje projekt är olika så finns det vissa moment som är återkommande – som ställverks- och centralmontör hos oss innefattar arbetet både mekaniskt och elektriskt montage. I arbetet utför du även montage av solida skensystem samt bearbetning av anslutningar för detta.

Till största delen är ditt arbete förlagt till våra lokaler i Vellinge men i tjänsten kommer du i mindre omfattning även utföra platsmontage för ställverk.

Din profil

Vi söker dig vars nyfikenhet och kunskapstörst är stor. Du tror att du har god erfarenhet av mekaniskt arbete, plåtbearbetning, elektriskt montage och kabeldragning. Du har förmågan att arbeta snabbt och effektivt utan att göra avkall på noggrannhet och kvalitet. Du är ansvarstagande, prestigelös och samarbetsvillig. För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • Har avslutad gymnasieexamen från Elprogrammet eller erfarenhet av el-montage
  • Tidigare arbetat med ställverk inom låg-, mellan- eller högspänning eller motsvarande.
  • Har vana av att montera efter konstruktionsritning, elschema och/eller kretsschema
  • Är kunnig inom mekanik och/eller har erfarenhet av plåtbearbetning

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med montage av el-centraler eller ställverk - vi har dock goda möjligheter att forma rollen utifrån dina tidigare erfarenheter, men du måste ha en god el-teknisk grund att bygga på.

Villkor

Detta är en heltidstjänst på tillsvidarebasis med start enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan

Känner du igen dig? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2018-02-28. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. Du finner annonsen här. 

För frågor rörande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709–261 227. För frågor rörande rollen, kontakta Driftchef Thomas Unéus; thomas.uneus@eltecno.se.

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT