Skip to the content

Vi söker en vass CAD-Konstruktör

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Vi är ett teknikorienterat och branschledande företag som står inför en spännande tillväxtresa – till vårt team söker vi nu en konstruktör med inriktning SolidWorks 3D och Composer som vill spela en viktig roll i vår produktutveckling. Hos oss får du möjlighet att driva utvecklingen i branschen.

Om tjänsten
Du arbetar i projektform med allt från framtagande av nya produkter till små och stora produktändringar - du kommer i huvudsak att vara specialiserad utformningen på själva kapslingen och inredningen. Vi har interna experter/tekniker som är specialister på det tekniska innehållet, men har du kunskap av hur en El-fördelning ser ut är detta en fördel. Ditt huvudsakliga fokus blir att rita nya och anpassa befintliga kapslingar – det innebär att du dels kommer arbeta med att rita nya standardprodukter men även att ta fram kapslingar utifrån våra kunders specifika önskemål. Övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Kontakt med leverantörer
  • Artikelnummersättning
  • Arbete i utvecklingsgrupp
  • Arkivering av projekt
  • Justering i samarbete med Eltecnos övriga personal

 Du erbjuds ett arbete med stort eget inflytande och frihet, det viktigaste för oss är slutresultatet. För rätt person finns goda möjligheter att växa i ansvar i takt med att vi som företag bryter ny mark och expanderar.

Din profil
Vi söker dig som drivs av utmaningar och vars nyfikenhet och kunskapstörst är stor. Eftersom du har en viktig roll i utvecklingsarbetet inom företaget och har stora interna och externa kontaktytor är det viktigt att du är tydlig i din kommunikation och att du är flexibel, samarbetsvillig såväl som pålitlig. Du fungerar som en intern kompetens i olika projekt, det är därför viktigt att du kan bistå med spetskunskap men även vågar utmana och ifrågasätta. Vi ser gärna att du:

- Har en relevant akademisk utbildning alternativt mångårig erfarenhet av motsvarande konstruktion av liknande produkter - såsom t.ex. plåtproduktion med beredning och utbredning.
- God erfarenhet i något CAD-program, och kan rita i 3D - vi använder oss av SolidWorks, Composer och STEP-filer.
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- Erfarenhet av plåtbearbetning är mycket meriterande men inte ett krav.
- Erfarenhet av att arbeta i grupp såväl som självständigt arbete
- Har ett genuint intresse för teknik men även ett intresse för det kommersiella

Vi vill att du är en person som drivs av utmaningar, utveckling och som trivs med att arbeta i en dynamisk miljö med högt tempo!

 Vi har goda möjligheter att forma rollen utifrån dina tidigare erfarenheter. Det viktigaste är att du har en god teknisk grund inom 3D-konstruktion och ett brinnande intresse för att hitta bästa tekniska lösning. Ditt driv, din formbarhet och din inställning kommer vara avgörande!

Villkor
Detta är en heltidstjänst på tillsvidarebasis med start enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan
Känner du igen dig? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!
I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. Annonsen och information om hur du ansöker hittar du här.

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT