Skip to the content

Vi söker Projektledare

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Om tjänsten

Vi på Eltecno designar, konstruerar och tillverkar El-centraler och LSP-Ställverk. Som Projektledare har du en central funktion i såväl våra interna som externa processer och du blir en viktig spelare i vårt arbete med att säkerställa vår branschledande position. Tyngdpunkten i rollen ligger i det tekniska arbetet, främst i form av konstruktion av våra kundanpassade centraler och ställverk. Du blir en del av ett befintligt team om fem projektledare som leds av vår Projektledarchef.

Även om du inte på egen hand förväntas sälja så arbetar du i nära samarbete med våra säljare. Du fungerar som kontaktperson mot kunden och är ansvarig för dina projekt - från det att säljaren lämnat över till dig och fram till dess produkten är installerad hos kund. Du fungerar även som tekniskt stöd åt säljarna i säljprocessen. Du rapporterar direkt till projektledarchef och jobbar i nära samarbete med våra övriga projektledare men även våra säljare, montörer, tekniker, kalkylatorer samt vår inköpsavdelning.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

• Konstruktion av ställverk och centraler – främst i EPLAN

• Kundansvar och kundkontakt under hela projektet

• I samarbete med våra arbetsledare leda och övervaka tillverkningsprocessen på verkstadsgolvet

• Kontakt med leverantörer

• Fungera som kontaktperson och beställare mot servicepartners rörande installation och serviceavtal

• Enklare kostnadsberäkningar/kostnadskalkyler

 Kort och gott söker vi dig som kan driva och ansvara för ett projekt, från skiss till färdig produkt, d.v.s. från papper till dator och vidare ut i produktionen samt avslutningsvis säkerställa att produkten levereras och installeras i tid. Du erbjuds ett arbete med stort eget inflytande och frihet, det viktigaste för oss är slutresultatet. För rätt person finns goda möjligheter att växa i ansvar i takt med att vi som företag bryter ny mark och expanderar.

Din profil Vi söker dig som drivs av utmaningar och vars nyfikenhet och kunskapstörst är stor. Eftersom du är en av dem på företaget som har störst interna och externa kontaktytor är det viktigt att du är tydlig i din kommunikation, att du är flexibel, samarbetsvillig såväl som pålitlig. Du fungerar som en intern kompetens i olika projekt, det är därför viktigt att du kan bistå med spetskunskap men även vågar utmana och ifrågasätta.

Vi tror att du just nu eller tidigare arbetat konstruktion och att du är väl förtrogen med att arbeta med centraler och ställverk. Vidare tror vi att rätt person har:

• Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom el

• Bakgrund som installationselektriker eller servicetekniker med el-inriktning

• God erfarenhet i något CAD-program, erfarenhet av E-PLAN är mycket meriterande

• Körkort för personbil

• Erfarenhet av att arbeta i grupp såväl som självständigt arbete

• Ett genuint intresse för teknik men även ett intresse för det kommersiella

• Erfarenhet av högspänning är meriterande

• Erfarenhet av kostnadsberäkning/kostnadskalkyler är meriterande

 

Vi har goda möjligheter att forma rollen utifrån dina tidigare erfarenheter. Det viktigaste är att du har en god teknisk grund inom El och konstruktion och att du har ett intresse för att hitta den bästa tekniska lösningen.

Ditt driv, din formbarhet och din inställning kommer vara avgörande!

Villkor Detta är en heltidstjänst på tillsvidarebasis med start enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan Känner du igen dig? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2018-03-04. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709–261 227. För frågor rörande rollen, kontakta Projektledarchef Henrik Cederholm; henrik.cederholm@eltecno.se alternativt 0701-64 96 00. Om Eltecno Vi utvecklar, designar, producerar och marknadsför färdigkopplade tekniska lösningar till framförallt den svenska marknaden, men även till våra nordiska grannländer. Vi har 80 duktiga och motiverade medarbetare som skapar koncept bestående av högkvalitativa produkter som tillgodoser marknadens krav på god funktionalitet, kvalitet, pris och service. Vi har kontor, produktion och lager i egna lokaler strax söder om Malmö.

Besök gärna vår hemsida för mer information om oss: www.eltecno.se

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT