Skip to the content

Trygghetsboende Kil

Vi har varit på ett trygghetsboende i Kil som slår upp portarna för 29 lägenheter, beräknad inflyttning nu till våren 2020. Detta gjorde vi tillsammans med PL Anders Olsson, som jobbar på Elcenter Lennart Klarström AB i Karlstad.

Anders och hans installatörer är oerhört nöjda med vår lägenhetscentral PNC och ser många fördelar med denna. Dom berättar att några av dessa fördelar är den korta installationstiden, att det är så pass få delar som ska monteras ihop och dessutom är i toppkvalité. Väl på plats hade kunden även som önskemål att få central A1, A1A och A1B sammanbyggda, alltså ett lite mer  avancerat jobb.

För att detta skulle kunna genomföras var vi tvungna att bygga centralen i vinkel. Vi antog såklart utmaningen för att möta kundens önskemål och resultatet blev en innovativ lösning optimerad för ändamålet med en mycket nöjd kund.

Med detta sagt: Vi på Eltecno ser lösningar istället för problem och vi hjälper dig som kund med dina önskemål, på bästa möjliga sätt.

Jag som säljare tycker att det är väldigt lärorikt och nyttigt att få komma ut på byggena för att få se hur våra produkter används, fungerar, installeras och få ta del av installatörernas intryck. På detta sätt kan vi då också utveckla våra produkter. En hel del av vår utveckling av produkter kommer ju faktiskt från våra kunder och installatörer, vi utvecklas tillsammans.”  Klockrena ord vår fantastiska säljare Paul efter att ha varit på plats under detta projekt.

Stort tack till PL Anders Olsson och resterande av gänget på Elcenter Lennart Klarström AB.

Vill du veta mer om våra produkter? - Ring din säljare på Eltecno så kommer han över på en produktintroduktion - Välkommen till Eltecno!