DanishSwedish

Karriär

Jobba hos oss

Det bästa sättet att få bra medarbetare är att vara en. Vi söker efter medarbetare med förmågan att sätta kunden i fokus och med viljan att bidra med sin kompetens för att utveckla verksamheten.

Nedan ser du de lediga tjänster vi har förtillfället. Om du inte hittar en ledig tjänst som passar dig rekommenderar vi dig att följa oss på Linkedin, där vi lägger upp alla lediga tjänster.

OM OSS

“För Eltecno handlar innovation om människor.”

Snabbfakta

60 anställda

Vi har ca 60 anställda,egen produktutveckling och design vid huvudkontoret i Vellinge.

Vellinge, söder om Malmö

All produktion sker i våra egna lokaler i Vellinge.

Funnits sedan 1993

Grundades av Håkan Nilsson och Magnus Fritiofsson.

Ledande tillverkare

Eltecno är en ledande tillverkare på den Svenska elmarknaden.

Lediga tjänster

Nedan hittar du våra lediga tjänster

Projektledare med el-kompetens

Projektledare med el-kompetens

Är du en kommunikativ projektledare med tekniskt intresse? Har du el-bakgrund eller kanske arbetat i branschen i några år? Då har vi rollen för dig! Vi är ett branschledande teknikorienterat företag som står inför en spännande tillväxtresa. Hos oss kan du se fram emot en nyckelroll och en möjlighet att vara med på vår stora satsning och expansion!

Montörer sökes till Eltecno i Vellinge

Montörer sökes till Eltecno i Vellinge

Vill du vara en del av ett bolag som främjar det kreativa tänkandet hos individer? Är du en ansvarstagande, flexibel och engagerad lagspelare som uppskattar varierande arbetsuppgifter? Vill du vara del av ett bolag som värderar en god gemenskap internt? Då ska du söka...