Skip to the content

Ledande Ställverksmontör sökes

Om tjänsten

Vi på Eltecno designar, konstruerar och tillverkar El-centraler och LSP-Ställverk. Du är en del av arbetsteamet inom ställverk. Som montör hos oss kommer du arbeta självständigt såväl som i team beroende på typ av projekt. Arbetet leds av projektledare och arbetsledare.

Du erbjuds ett omväxlande arbete där inget projekt är det andra likt och där varje projekt innehåller nya utmaningar för dig och ditt team. Tillsammans jobbar ni med ert projekt från start och hela vägen in i mål.

Även om varje projekt är olika så finns det vissa moment som är återkommande – som ställverksmontör hos oss innefattar arbetet både mekaniskt och elektriskt montage.

Din profil

Vi söker dig vars nyfikenhet och kunskapstörst är stor. Du bör ha god erfarenhet av mekaniskt arbete, plåtbearbetning, elektriskt montage och kabeldragning. Du har förmågan att arbeta snabbt och effektivt utan att göra avkall på noggrannhet och kvalitet. Du är ansvarstagande, prestigelös och samarbetsvillig. För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • Har avslutad gymnasieexamen från Elprogrammet eller stor erfarenhet av el-montage
  • Tidigare monterat ställverk/centraler/automatikskåp
  • Har vana av att montera efter konstruktionsritning, elschema och/eller kretsschema
  • Dokumenterade ledaregenskaper

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med montage av ställverk,centraler och/eller automatikskåp - vi har dock goda möjligheter att forma rollen utifrån dina tidigare erfarenheter, men du måste ha en god el-teknisk grund att bygga på.

Villkor

Detta är en heltidstjänst på tillsvidarebasis med start enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan

Känner du igen dig? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Välkommen med din ansökan snarast genom att maila ditt CV och personliga brev till Driftchef Thomas Unéus; thomas.uneus@eltecno.se. Du kan även kontakta Thomas för frågor rörande rekryteringsprocessen samt frågor rörande rollen.

Vi ser fram emot din ansökan!